Ταυτότητα Εταιρείας

 

Για να ανακαλύψετε τις πανέμορφες διαδρομές της Μυτιλήνης και ολόκληρης της Λέσβου, αρκεί να απευθυνθείτε στη Lesvos Easy Rent, όπου θα βρείτε το αυτοκίνητο που θα σας συντροφεύσει σε όλες τις συναρπαστικές σας εξορμήσεις. Ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής της Hyundai και της KIA Motors, η εταιρεία Δ. Θ. Βαμβακάς & Υιος Ο.Ε., φέροντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία των 26 χρόνων λειτουργίας, παρέχει πλέον και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της Lesvos Easy Rent. Η γνώση και η εμπειρία στο χώρο εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα.

Εδώ θα βρείτε απόλυτα αξιόπιστα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, τα οποία θα σας χαρίσουν την άνεση που αναζητάτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην ιστορική Λέσβο. Όποιο αυτοκίνητο της Lesvos Easy Rent και αν επιλέξετε, είναι ικανό να διανύσει έως και 15.000 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί συντήρηση. Ωστόσο, η εταιρεία εγγυάται τη σωστή συντήρησή τους, αφού διαθέτει ιδιόκτητο συνεργείο, που φροντίζει για τη συντήρηση όλων των αυτοκινήτων με βάση τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Όλα αυτά τα προνόμια θα μετατρέψουν την περιπλάνησή σας στο νησί της Σαπφούς σε μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία. Απολαύστε τις διακοπές σας στη γραφική Μυτιλήνη και ταξιδέψτε με ασφάλεια και άνεση σε κάθε γωνιά της Λέσβου, εμπιστευόμενοι την εμπειρία της Lesvos Easy Rent.

Αν και νέα στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, η Lesvos Easy Rent κουβαλά πολύχρονη εμπειρία στην εμπορία και την επισκευή αυτοκινήτων, η οποία την καθιστά την πιο αξιόπιστη λύση στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Η Lesvos Easy Rent είναι μια νέα δραστηριότητα της εταιρείας Δ. Θ. Βαμβακάς & Υιος Ο.Ε. η όποια ιδρύθηκε το 1988.

Από το 1990 είναι επίσημος έμπορος και επίσημος επισκευαστής των αυτοκίνητων της Hyundai.

Το 2000 γίνεται επίσημος έμπορος και επίσημος επισκευαστής των αυτοκίνητων της KIA Motors.

Διαθέτοντας ιδιόκτητο συνεργείο αυτοκίνητων η εταιρεία εγγυάται ότι τα αυτοκίνητα της Lesvos Easy Rent θα είναι πάντα συντηρημένα βάση των εργοστασιακών προδιαγραφών και ικανά να διανύσουν έως και 15000 χιλιόμετρα χωρίς συντήρηση.